Yamaha Exclusief Dealer

Wij zijn Exclusief Dealer YAMAHA. Zowel voor een nieuwe als voor een gebruikte buitenboordmotor kunt u bij ons terecht! Ook voor Yamaha buitenboordmotor onderdelen kunt u bij ons terecht.

Onze monteurs gaan regelmatig naar de technische trainingen van YAMAHA. Voor u betekent dit dat uw YAMAHA buitenboordmotor bij ons in goede handen is. Omdat het centrale onderdelen magazijn van Yamaha in Schiphol zit zijn verreweg de meeste onderdelen leverbaar binnen 24 uur. 

In het seizoen (april t/m september) is het meestal niet mogelijk om dit bestand op onze site actueel te houden. Natuurlijk kunt u dan even bellen of mailen en u weet welke tweedehands buitenboordmotoren we hebben!

Op onze site staan een aantal zeer gangbare modellen voorzien van een technische beschrijving en een consumentenprijs. Indien u meer info wenst, neem gerust contact met ons op.

YAMAHA PORTABLE BUITENBOORDMOTOREN overzicht / brochure 2017
YAMAHA BUITENBOORDMOTOREN (F30 t/m F350) / brochure 2017
YAMAHA MARINE ACCESSOIRES / brochure 2017

Bekijk hier de actuele prijslijst 2017


Yamaha Onderdelen Catalogus
Met behulp van de online Yamaha buitenboordmotor onderdelen Catalogus kunt u zelf snel en doeltreffend de juiste onderdeelnummers opzoeken van elk Yamaha vaar- of voertuig welke geleverd is in Europa vanaf 1988. Daarbij kunt u een bestellijst samenstellen en deze vervolgens opslaan en naar ons mailen. U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de actuele verkoopprijzen en de eventuele levertermijn. 

Voor motoren van vóór 1988 kunt u natuurlijk gewoon telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Klik hieronder voor de onderdelen catalogus: