Buitenboordmotor Yamaha kopen?

Een deugdelijke motor is een onmisbaar onderdeel van de standaarduitrusting van uw boot, om optimaal rendement en plezier te halen uit uw vaartocht. Of het nu gaat om relaxed een stukje toeren, sportief doorvaren of het vervoer van zwaar materieel.

Uiteraard vereist niet elke toepassing een bruut aantal pk’s. Daarom verkoopt Van Dulst Watersport Yamaha buitenboordmotoren variërend van 2,5 pk tot 400 pk. In bepaalde boottypen kunnen zelfs meerdere motoren naast elkaar geplaatst worden, waardoor de totale hoeveelheid beschikbare kracht indrukwekkende vormen kan aannemen. De classificatie van de boot (zie hiervoor de specificaties) bepaalt het maximale aantal pk’s. Dit is gebaseerd op constructieberekeningen die uitgaan van een zo hoog mogelijke veiligheid.

Van Dulst Watersport staat bekend om de kwaliteit van zijn boten. En achter zo’n hoogwaardig vaartuig hang je geen staafmixer. Daarom hebben wij ervoor gekozen om buitenboordmotoren te verkopen van Yamaha. Dit zijn gerenommeerde merken die wereldwijd goed staan aangeschreven.